Maksut

Seuramme toiminnan turvaamiseksi ja harjoittelumme rahoittamiseksi perimme erilaisia maksuja nykyisiltä ja uusilta jäseniltämme. Seuramme kerää maksuja jäsen-, harjoittelu- ja kurssimaksuina. Kaiken kaikkiaan aikido on harrastuksena edullisimmasta päästä, kun verrataan muuhun ohjattuun harrastustoimintaan, jossa liikunta on jollain tavalla läsnä. Maksut määräytyvät pääasiassa kaupungin määräämien harrastetilavuokrien perusteella. Imatralla harjoitustilamaksu peritään suoraan urheilutalon käyttäjiltä / aikidon harjoittelijoilta. Seuran toimintaan liittyvät maksut vuonna 2020 ovat seuraavat:

Jäsenmaksu

Jäsenmaksumme ovat seuraavat:

  • aikuiset 100 €/vuosi
  • juniorit 40 €/vuosi

Harjoittelumaksu

Harjoittelumaksu on 30 € /kk. Harjoittelumaksulla katetaan tilavuokria. Junioreilta ei peritä harjoittelumaksua.

Maksutavat

Seuramme kerää maksut perinteisesti laskulla. Jäsenet ja kurssilaiset voivat maksaa yllä mainittuja maksuja myös Smartum -liikuntaseteleillä. Jäsen- ja harjoittelumaksut voi maksaa joko yhtenä suorituksena tai kolmessa erässä.

Seuran tilinumero

Nordea FI32 2054 1800 0148 95

 

Muut kustannukset

Järjestämme pari kertaa vuodessa aikidoleirejä, joiden hinta on n. 30-90 €/leiri. Myös muualla Suomessa järjestetään leirejä, joiden hinnat vaihtelevat 20€ ja 100 € välillä.

Lisäksi Aikidon harjoittelussa kertaluontoisena maksuna aluksi tulee harjoittelupuvun hankinta, joka on n. 40 € kustannus. Puvun hankintaa kannattaa harkita kurssin aikana tai sen jälkeen.

Aikidoharjoittelijoille suositetellaan hankittavaksi aikidopassi viimeistään ensimmäisen vyökokeen yhteydessä. Aikidopassin hinta on 15 €.

Seuramme järjestää jäsenilleen vyökokeita, joihin osallistumisesta veloitamme graduointimaksun, joka on aikuisilta 25€ ja junioreilta 15 €. Graduointimaksu ja passi maksetaan seuran tilille käyttäen viitettä 21050, eräpäiväksi graduointipäivämäärä. Tilaisuuteen tullessa on oltava mukana kuitti maksuista.