Harjoitukset ja vyökokeet

Harjoituspaikkana toimii  Lappeenrannan urheilutalo, Pohjolankatu 29. Sisäänkäynti keilahallin ovesta, suoraan infopisteen ohi alakertaan, alakerran ovesta oikealle, toinen käytävä oikealla, toinen ovi oikealla.

Linkki Lappeenrannan urheilutalon tietoihin tästä.

Linkki karttaan (Google Maps).

Imatralla harjoituspaikkana toimii urheilutalon judosali osoitteessa Kotipolku 2.

 

Harjoitusajat


Lappeenranta

Urheilutalon remontista johtuen ei harjoituksia sisätiloissa toistaiseksi. Sisäharjoittelun käynnistymisestä ilmoitetaan erikseen. 2.8. asti seuralla on yksi ulko-/aseharjoitus viikossa aina torstaisin klo 18.00-19.30.

 

Imatra

Ei harjoituksia ajalla 22.6. – 29.7.2018 (urheilutalo suljettu.

Harjoitusajat 30.7. – 26.8.2018:

– Ke 16:30 – 18:00 judosalissa

– Pe 16:00 – 17:30 judosalissa

Imatran harjoituksiin voivat osallistua kaikki harjoittelijat.

Ohjaajat


Seuramme harjoituksissa ohjaajina toimivat:

Tommi Telanto, 4.dan, fukushidoin

Teemu Kettunen, 2.dan, fukushidoin

Heikki Kammonen, 2.dan

Pertti Kontkanen, 1.dan

Esa Takala, 1.dan

Suvi Pukki, 1. dan (juniorit)

Saku Ripatti, 2. kyu (juniorit)

 

Vyökokeet


Vyökokeen suorittajan tulee täyttää Suomen Aikidoliiton asettamat vaatimukset harjoittelupäivien ja harjoitusmäärien suhteen. Vyökoevaatimukset löytyvät Aikidoliiton Internet-sivuilta. (https://www.aikidoliitto.fi/graduointi/)

Vyökokeiden ajankohdat määritetään harjoituskausittain (kevät/syksy). Peruskurssilaisten osalta vyökoe kuuluu peruskurssin ohjelmaan ja se päättää peruskurssin. Peruskurssilaisten vyökoe toteutetaan kootusti. Muiden aikuisharjoittelijoiden tulee ilmoittaa aikeistaan vyön suorittamiseen ja pyytää suostumus kokeeseen osallistumiseen seuran graduointuomareilta (Tommi ja Teemu). Tämä koskee sekä seuran sisäisiä että ulkopuolisia vyökokeita. Junioriohjaaja ohjeistavat ja järjestävät juniorien vyökokeet.

Vyökokeeseen tulijan tulee olla suorittanut seuran jäsen- ja harjoittelumaksut ja vyökoemaksu, omata Aikidoliiton lisenssi sekä täyttää graduointiin ilmoittautumislomake etukäteen.

GRADUOINTIIN ILOITTAUTUMISLOMAKE